Antivirus combineren met een firewall

firewallEen goed antivirus pakket is natuurlijk een goede keuze. Een antivirus met firewall is echter nog een stuk beter. Je hebt dan een extra beveiliging en drempel om de virussen buiten de deur te houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn. Virussen krijgen eigenlijk geen kans door een goede firewall. De virussen worden al snel opgespoord door de antivirus scanner en daarnaast nog eens extra buiten de deur gehouden door een goede firewall.

Er zijn volop verschillende antivirus pakketten met een firewall op de markt. Een goede antivirus maakt het mogelijk om je computer vrij te houden van virussen. Een goede firewall ondersteunt de antivirus om nog beter Trojaanse paarden, computerwormen, malware en ook spyware buiten de deur te houden. Je kunt het zien als een gracht rondom je computer. Een slotgracht bedoelen we dan, zoals we die vroeger kenden bij kastelen. Het was een extra drempel om de vijanden buiten de deur te houden. Deze extra bescherming zorgt er voor dat hackers jouw systeem niet ongemerkt kunnen door drinen en zo tijdens het online bankieren jouw gegevens te kunnen stelen.

 

Een nadeel van een firewall?

De voordelen zijn natuurlijk dat je computer beter beschermd is. Een nadeel kan zijn dat je computer wat minder snel wordt. Je computer kan namelijk hoger belast worden door en een antivirus software en een firewall. De voordelen wegen echter op tegen de nadelen.

Door een goede antivirus met firewall te installeren is het mogelijk om vele jaren (en vele updates) te genieten van een zorgeloos gebruik van je computer. Mogelijke problemen worden of buiten de deur gehouden of opgespoord door de antivirus. Een compleet pakket dus.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2OlJZ0gI-cM?ecver=1″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Wat koste een antivirus met firewall?

Natuurlijk is het goed om te weten wat de kosten zijn van een antivirus met firewall. Het is goed om op het internet rond te kijken. Kies voor een totaalpakket waar zo wel een virusscanner, spyware scanner, anti spam en een firewall in zit. Ontdek wat de kosten zijn en selecteer dan de beste welke bij jouw budget past. Bespaar niet op een paar euro en kies voor de toekomst van een veilig gebruik van je computer. Een virus kan meer schade aanrichten dan je lief is.

Het is mogelijk om via het internet een antivirus met firewall te kopen. Je koopt vaak een licentie en kunt met een aantal cijfers en letters je antivirus software met firewall activeren. Hierdoor kun je heel snel genieten van een goed beveiligde computer. Het internet maakt het allemaal mogelijk. Mede mogelijk gemaakt door Themedics!

Leave a Reply